Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών | χρηστών του site της εταιρίας Σαββα Βασιλεια & Σια Ε.Ε. , χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στη διαδικασία των παραγγελιών και  προστατεύονται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ). Τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο και email επισκέπτη/χρήστη) που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Η εταιρία Σαββα Βασιλεια & Σια Ε.Ε. , διατηρεί τα αρχεία αυτά, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, ενημερώσεων, στατιστικής καταγραφής πελατολογίου και βελτίωσης των τμημάτων της εταιρίας. Ο κάθε χρήστης του site έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, να ζητήσει την τροποποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων. Οι χρήστες που είναι κάτω των 18 ετών, δεν συνίσταται να γνωστοποιούν τα στοιχεία τους και η χρήση της σελίδας γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων.

The Protection of Personal Data refers exclusively to the personal data that you provide to us during your orders, with the provisions of the applicable Legislation, including Laws 2472/1997 on the protection of the individual from the processing of personal data and 3471 / 2006 on the protection of personal data in electronic communications, as in force today.

en_GBEnglish