Σχετικά με εμάς

Είμαστε στο χώρο της μόδας από το 1997 με έδρα το Πυθαγόρειο Σάμου όπου ξεκινήσαμε το πρώτο μας κατάστημα .

Η φιλοσοφία μας είναι να ντύνουμε όλη την οικογένεια με καθημερινά άνετα ρούχα και παπούτσια.  Προσπαθούμε και κάνουμε επιλογές ώστε τα προϊόντα μας  είναι ξεχωριστά,  σε καλές τιμές και να καλύπτουν  τις απαιτήσεις   των πελατών μας .

Στην  διαδρομή αυτή των είκοσι τριών χρόνων , πάντα μας διέκρινε η ανησυχία για να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να ακoλουθούμε την μόδα κρατώντας όμως ψηλά την ποιότητα . Για αυτό και το όνομα <<CUTSKIN>> είναι σημείο θετικής αναφοράς, στο πανέμορφο νησί της Σάμου.

Από  το 2008  έχουμε  μοιράσει ,  την ζωή μας και τον χρόνο μας μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σάμου.  Έτσι αποφασίσαμε και  κάναμε ένα ακόμη επαγγελματικό  βήμα ανοίγοντας,  ένα  δεύτερο κατάστημα,  το 2016 στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Μετά την δεύτερη αυτή επιχειρηματική κίνηση εισήρθαμε δυναμικά  και στο χώρο του παιδικού  ρούχου.  

Είναι φιλοσοφία ζωής για εμάς να ενημερωνόμαστε και να προτείνουμε πάντα  στους πελάτες μας κάτι  καλύτερο , πιο μοδάτο  , πιο φρέσκο, με  ρούχα που ανανεώνουν και έχουν φινέτσα.

Έτσι πλέον έχουμε   την χαρά αλλά και την τιμή να είμαστε ακόμη πιο κοντά σας με το νέο e-shop μας . Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορούμε να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας .

Δεν επαναπαυόμαστε και είμαστε παρόντες σε κάθε νέα πρόκληση  της εποχής μας  , με αγάπη και μεράκι.  

Διαχρονικά μέσα από αυτή την διαδρομή, η πηγή ενέργειας για εμάς είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας, στα μέρη που έχουμε τα φυσικά μας  καταστήματα . Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να σας  εξυπηρετούμε και εσείς να μας στηρίζετε και να μας εμπιστεύεστε.         

elGreek