Παιδική μόδα 2022: Οι τάσεις για τη φετινή χρονιά

έα χρονιά σημαίνει νέοι στόχοι, νέες στιγμές, νέα συναισθήματα, νέες τάσεις. Σε όλα. Στο τέλος κάθε χρονιάς, μικροί και μεγάλοι σκέφτονται τι πέτυχαν και τι άφησαν για του χρόνου και παρακολουθούν τις τάσεις του νέου έτος. Ένας τομέας από αυτούς και η μόδα, η οποία και φέτος έχει τους δικούς της κανόνες. Αλήθεια, ποιες είναι οι τάσεις της νέας χρονιάς στην παιδική μόδα; Πόσο προσαρμοσμένες είναι στην επικαιρότητα και ποιες θα υιοθετήσει το παιδί σου; Για ρίξε μία ματιά…

Jean παντού!
Είναι μία από τις πιο κλασικές και safe επιλογές μικρών και μεγάλων. Υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και προσδίδει στο στυλ κομψότητα, χαρακτήρα και νεανική μάτια. Φέτος, οι τάσεις στην παιδική μόδα δεν περιορίζονται στο κλασικό τζιν παντελόνι που πάει με όλα, αλλά προτείνουν στους μικρούς μας φίλους και τις μαμάδες τους – που κάνουν τις αγορές – να τολμήσουν ένα total Jean look! Jacket και παντελόνι γίνονται σετ και το αποτέλεσμα δικαιώνει μικρούς και μεγάλους.

Oversized φούτερ
Φέτος, η τάση προτάσσει χαλαρά ρούχα, που ούτε άγχος προκαλούν, ούτε σε “στενεύουν”. Ένα oversized φούτερ θα χαρίσει στο παιδί σου την απαραίτητη άνεση και θα το κάνει να αγαπήσει το σώμα του ακόμα περισσότερο. Και όσον αφορά το χρώμα, φρόντισε το παιδί σου να κινείται σε απαλές παλέτες, χωρίς έντονα χρώματα, αλλά με στάμπες ή ένα χαρακτηριστικό σχέδιο. Όνειρο!

Floral φορέματα
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως, η Άνοιξη και η θετική της διάθεση δεν θα αργήσουν να έρθουν. Και φέτος, η, Άνοιξη θέλει χρώμα και floral φορέματα ακόμα και στις μικρές πριγκίπισσες. Λουλουδάτα σχέδια, αέρινα prints και floral φορέματα για να έχει η Άνοιξη τη “γεύση” τους.

πηγηhttps://www.tlife.gr/family/paidi/paidiki-moda-2022-oi-taseis-gia-ti-fetini-xronia/1257050/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek