Children's fashion 2022: The trends for this year

A new year means new goals, new moments, new feelings, new trends. To everything. At the end of each year, young and old think about what they achieved and what they left for the year and follow the trends of the new year. One of them and the fashion, which again this year has its own rules. Αλήθεια, what are the new year's trends in children's fashion? How adapted are they to current affairs and which ones will your child adopt? Take a look...

Jean παντού!
Είναι μία από τις πιο κλασικές και safe επιλογές μικρών και μεγάλων. Υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και προσδίδει στο στυλ κομψότητα, χαρακτήρα και νεανική μάτια. Φέτος, οι τάσεις στην παιδική μόδα δεν περιορίζονται στο κλασικό τζιν παντελόνι που πάει με όλα, αλλά προτείνουν στους μικρούς μας φίλους και τις μαμάδες τους – που κάνουν τις αγορές – να τολμήσουν ένα total Jean look! Jacket και παντελόνι γίνονται σετ και το αποτέλεσμα δικαιώνει μικρούς και μεγάλους.

Oversized φούτερ
Φέτος, η τάση προτάσσει χαλαρά ρούχα, που ούτε άγχος προκαλούν, ούτε σε “στενεύουν”. Ένα oversized φούτερ θα χαρίσει στο παιδί σου την απαραίτητη άνεση και θα το κάνει να αγαπήσει το σώμα του ακόμα περισσότερο. Και όσον αφορά το χρώμα, φρόντισε το παιδί σου να κινείται σε απαλές παλέτες, χωρίς έντονα χρώματα, αλλά με στάμπες ή ένα χαρακτηριστικό σχέδιο. Όνειρο!

Floral φορέματα
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως, η Άνοιξη και η θετική της διάθεση δεν θα αργήσουν να έρθουν. Και φέτος, η, Άνοιξη θέλει χρώμα και floral φορέματα ακόμα και στις μικρές πριγκίπισσες. Λουλουδάτα σχέδια, αέρινα prints και floral φορέματα για να έχει η Άνοιξη τη “γεύση” τους.

πηγηhttps://www.tlife.gr/family/paidi/paidiki-moda-2022-oi-taseis-gia-ti-fetini-xronia/1257050/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish